10 Touwtjes

€ 4,45

be.yoyo Kitty String Fat
be.yoyo Kitty String Normaal

10 Touwtjes

€ 4,45

De Yoyofactory touwtjes zijn gemaakt van 100% poleyster en zeer handig in gebruik omdat ze al geknoopt zijn en dus direct gebruiksklaar.


Kitty String is een exclusief yoyo touwtjes bedrijf dat een hoge kwaliteit yoyo touwtjes biedt. Het produceert een grote verscheidenheid van kleuren en materialen die passen bij de verschillende yoyo speelstijlen.


Kitty String touwtjes zijn de meest duurzame touwtjes en kunnen gemakkelijk eenvoudige tot ingewikkelde yoyo trucs aan zoals 'whip', 'suicide', en 'slack'.  Ze hebben een stabiele spanning die niet van invloed is op de 'flow' van je truc.


Momenteel wordt Kitty Strings verdeeld in 20 landen. Kitty Strings worden gebruikt door het merendeel van de betere spelers uit verschillende landen in yoyo wedstrijden, yoyo demonstraties, yoyo workshops en nog veel meer.


Kitty String is toegewijd om geweldige producten op de markt te brengen die kunnen helpen de yoyo spelers meer van yoyoing te laten genieten en hun dromen te verwezenlijken om yoyo kampioenen te worden.


SHARE

be.yoyo Yoyofactory Replay Pro
be.yoyo Yoyofactory Response Pads
be.yoyo Yoyofactory Yoyo Lube

FOLLOW

be.yoyo Yoyofactory String Normaal

10 Touwtjes

€ 2,45

be.yoyo Kitty Strings